A leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása foglalkoztatóknál – TÁMOP-5.3.8.A2-12/1

Értékelés

A teljes pályázati kiírás csak előfizetőinknek elérhető

Előfizetőink egy minimális díj ellenében hozzáférnek a pályázatokhoz és az elsők között értesülnek a friss pályázatokról.

Kattintson ide az előfizetési lehetőségek megtekintéséhez!

Belépés előfizetőinknek

További pályázatok vállalkozásoknak

Pályázatok a digitális biztonság témakörbe tartozó, piacorientált megoldások kifejlesztésének támogatására

A teljes pályázati kiírás csak előfizetőinknek elérhető Előfizetőink egy minimális díj ellenében hozzáférnek a pályázatokhoz és az elsők között értesülnek a friss pályázatokról. Kattintson ide az előfizetési lehetőségek megtekintéséhez! Belépés előfizetőinknek Felhasználónév vagy email cím Jelszó Jegyezze meg!     Elfelejtette a jelszót? Kérjen újat!

További pályázatok civil szervezeteknek

Pályázat interkulturális projektek támogatására

A pályázat célja a kultúrák közötti párbeszédet segítő innovatív projektek támogatása. A pályázatra olyan non-profit szervezetek (beleértve a NGO-kat, alapítványokat, oktatási intézményeket, vallási szervezeteket) és vállalkozások jelentkezését várják, akik a pályázati célkitűzésekkel azonosulni tudnak és aktív részesei a kultúrák közötti közösségi életnek. Ezen kívül a civil szervezetek képviseletében magánszemélyek pályázatait is várják.