Ez vagyok Én – Fotópályázat, mellyel profi fotózást nyerhetsz

A pályázat célja

Tölts fel egy általad készített képet, ami megmutatja, milyen vagy TE, és nyerj egy Profi fotózás -t! A legtöbb szavazatot kapott kép feltöltője egy Profi fotózást nyer.

A pályázat kedvezményezettjei

A JÁTÉKRA csak facebook fiókkal rendelkező olvasóink nevezhetnek.

A pályázati feltételek

  1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.
  2. A pályázó hozzájárul, hogy a pályázatra beküldött pályaműveket a pályázat kiírói, ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják saját kiadványokhoz és weboldalukhoz.
  3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.
  4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.
  5. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az IP címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

TÖLTSD fel te is a kedvenc képed! (A kép mérete ne legyen nagyobb 1MB-nál!)

A pályázatra 2012.07.20 12 óráig várjuk a képeket és a szavazatokat!

Eredményhirdetés 2012.07.25-én

A pályázat határideje

2012.07.20 12 óra

Tovább a pályázat honlapjára

Ez vagyok Én – Fotópályázat

További népszerű pályázatok és pályázati hírek