KamaszPanasz kreatív pályázat az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében

A pályázat célja

Az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében a KamaszPanasz Kreatív-pályázatot hirdet.

A pályázók köre

Magánszemélyek, fiatalok.

  • A 14. életévét be nem töltött cselekvőképtelen személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak.
  • Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírói nem kötnek ki feltételt a pályázókkal szemben.
  • A pályázat kiíróinak tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

A pályázat részletei

A filmnek eredeti műnek kell lennie, amely kifejezetten erre a versenyre készült.E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. A pályázó a pályamunka beadásával kijelenti a pályamunkájáról, hogy az saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.

A film nem sérthet kiadással kapcsolatos jogokat, egy élő vagy elhunyt személy magánélethez való jogát, személyiségi jogokat vagy tulajdonjogot. A filmnek nyilvános fórumon való közlésre alkalmasnak kell lennie, és nem fordulhat elő benne meztelenség, káromkodás, fenyegetés vagy erőszak. A versenyben nem vehetnek részt azok a filmek, amelyek nemzeti, nemi, faji, etnikai, vallási hovatartozás, fogyatékosság, kor vagy nemi irányultság alapján történő diszkriminációt közvetítenek.

A pályázók szavatolják, hogy ők a film eredeti szerzői (ideértve a képeket, grafikákat, diákat stb.). A pályázók szavatolják, hogy ők rendelkeznek a filmre és a filmben felhasznált összes elemre – köztük a zenére – vonatkozó tulajdonjoggal, így jogosultak a H2Online Kft. számára felhasználói jogot biztosítani. Ha a pályázók nem tulajdonosai a filmben felhasznált összes elemnek, akkor szavatolniuk kell, hogy beszerezték a tulajdonosoktól az összes szükséges engedélyt, és hogy a H2Online Kft. semmilyen harmadik fél jogait nem sérti a film felhasználásával.

A H2Online Kft. nem vállal felelősséget azokért a vitákért, amelyek a pályázók és harmadik felek között adódnak a film szerzői jogaival összefüggésben.

A jelentkezők szavatolják, hogy beszerezték az összes szükséges jogi, érvényes és létező engedélyt a filmben megjelenített személyektől vagy azok meghatalmazott képviselőitől.

A legjobb pályaműveket Madaras Ádám Világ- és Európa-bajnok öttusázó és a KamaszPanasz szerkesztőségének két tagja választja ki. A döntés meghozatalában a fiatal, első Olimpiájukon debütáló úszókból és műugrókból álló lelkes csapat segít majd.

A H2Online Kft. a díjnyertes műveket az alábbi művészeti és technikai kritériumok alapján fogja kiválasztani:

  • eredetiség, kreativitás, művészeti és esztétikai megközelítés
  • a sport népszerűsítése, mint fő üzenet közvetítésére való alkalmasság
  • nyelvi helyesség
  • a mű technikai minősége
  • alkalmasság különböző platformokon történő felhasználásra

A nyertes művek alkotóinak a kiértesítés után 20 munkanap áll a rendelkezésére, hogy a nyereményéért jelentkezzenek. A kiértesítés utáni 21. munkanapon a zsűri által kiválasztott pótnyertest értesítjük a nyereményéről, ettől kezdve az elsőszámú nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére. Amennyiben a nyertesek kiértesítése nem lehetséges, vagy nem nyújtják be a kért dokumentumokat, a díj visszavételére kerül sor.

A pályázat benyújtása

A pályamunka benyújtása elektronikus úton történik, a műveket a palyazat@kamaszpanasz.hu e-mail címre várjuk a szerkesztőségbe. A kisfilmeket CD-n a 4032 Debrecen, Füredi út 18 címre várjuk, valamint a Youtube-ra feltöltött videók linkjét e-mailben a palyazat@kamaszpanasz.hu címre.

A versenyre történő regisztrációhoz a pályázóknak online jelentkezési lapot kell kitölteniük, amelyben kijelentik, hogy egyetértenek a versenyfeltételekkel.

Határidő

2012. augusztus 20.

Kapcsolat

palyazat@kamaszpanasz.hu

Tovább a pályázat honlapjára

KamaszPanasz kreatív pályázat az Olimpia évében, a sport és egészség jegyében

További népszerű pályázatok és pályázati hírek