Használd a teret! – Pályázat kulturális projektek támogatására

A pályázat célja

A pályázók a PP Center Üzleti Központ kiadó helyiségeinek használatát nyerhetik meg kulturális projektek előkészítésre és megvalósításra pl. színház, tánc, cirkusz, próba vagy előadás, film vagy videó klip forgatás, fotózás, divatbemutató, alkotóműhely, tanfolyam stb.

A pályázat részletei

Pályázat fordulói

  1. Forduló: A projekteket a PP Center Üzleti Közösség Facebook oldalán keresztül lehet nevezni 2012. július 20. után. A pályamű beküldésénél a pályázók megjelölik, hogy hány érdeklődő kell a projekt elindításához (minimum 40 érdeklődő). Ha a Facebook-os „közvélemény kutatáson” össze tudnak gyűjteni annyi Like/Tetszik szavazatot a közösség tagjaitól, ahány érdeklődő szükséges a projektjükhöz, akkor bejutnak a második fordulóba.
  2. Forduló: A második fordulóban a pályázóknak részletes projekt tervet kell küldeniük a facebook@ppcenter.hu címre. A tervek tanulmányozása után szakmai zsűri dönti el, hogy melyik projekt kap támogatást. (Vagyis nem mindegyik a második fordulóba jutott pályázó nyer támogatást.)

Támogatás: A támogatott projektekhez a PP Center Ingatlan Kft. maximum egy hónapra 100%-os vagy maximum három hónapra 50%-os támogatással biztosítja a megvalósuláshoz szükséges helyiséget.

A támogatás mértékét a szakmai zsűri állapítja meg a következő szempontok alapján:

Szempontok:

  • A projekt terv és a szükséges érdeklődők becsült számának realitása
  • Hány embert ér el a kulturális projekt
  • A PP Center Üzleti Központ hírnevét, látogatottságát javító, a közösséget építő projektek
  • A projekt a támogatott időszak után támogatás nélkül tovább működik

A PP Center Facebook oldalán a „Használd a teret! – Pályázat” menüpontban a Pályamű Beküldése gomb megnyomásával pályázzon a projekttel, és toborozzon érdeklődőket! Küldje el e-mailben a részletes projekttervet a facebook@ppcenter.hu címre!

Beadás: 2012. július 20-tól folyamatos
Elbírálás: 2012. augusztus 10-től folyamatos

A PP Center Ingatlan Kft. fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A szakmai zsűri döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

A pályázat benyújtásának határideje

Beadás: 2012. július 20-tól folyamatos

Kapcsolat

E-mail: facebook@ppcenter.hu
Tel.: +36 30 620 69 65

Tovább a pályázati kiíráshoz

Használd a teret! – Pályázat kulturális projektek támogatására