Színházi befogadó pályázat

A pályázat lejárt. Vissza a főoldalra!

A médiumKULT (“MÉDIUM” Diák, Ifjúsági és Kulturális Országos Egyesület) pályázatot hirdet független, alternatív, illetve infrastruktúrával nem rendelkező amatőr (nemhivatásos) és független (alternatív) társulatok számára már bemutatott előadásaik továbbjátszására, elkészült előadásuk bemutatására.A pályázat célja

A pályázat célja a magyarországi amatőr (nemhivatásos) és független (alternatív) színházi társulatok játszóhellyel történő és pénzbeli támogatása.

A pályázók köre

Magyarországi amatőr (nemhivatásos) és független (alternatív) színházi társulatok.

A pályázat részletei

Műfaji megkötést nem teszünk.

Színháztermün a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4. címen, a Gondozó Kertben található.
A színpad mérete: 6×6 méter + 1-1 méter oldalszínpad (balettszőnyeggel), magassága 80cm, a nézőtér befogadóképessége: 50 fő (későbbiekben bővül). A színpad és a nézőtér is variábilis. A helyszín igény esetén megtekinthető a pályázat benyújtása előtt a pályázati kapcsolattartóval történő időpont egyeztetéssel.

A fellépési lehetőséghez jutó társulatok az előadásaik jegybevétele alapján vissza nem térítendő pénzbeli támogatásban részesülnek az előadás továbbjátszásának és új előadások létrehozásának segítésére.

Pályázási mód és feltételek:

Több előadással is lehet pályázni.

Pályázni a honlapunkról letölthető (http://szinhaz.mediumkult.hu/befogado) jelentkezési lap kitöltésével és a szinhaz @mediumkult . hu címre csatolmányokkal (Előadás lap, 5db fénykép az előadásról) együtt történő visszaküldésével, valamint az előadás megtekintési lehetőségének biztosításával lehet.

Abban az esetben, ha az adott előadást nem játsszák Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében, akkor egy videó felvételt kérünk levelezési címünkre elküldeni (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8-10. 6/45.), vagy a felvétel nyitvatartási időben személyesen leadható a Gondozó Kertben (1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.)

A pályázat eredményét 2012. október 15-én, a honlapunkon tesszük közzé, a nyertes pályázókat e-mailben értesítjük.

A pályázat benyújtásának határideje

Pályázni 2012.08.01-től 2012.09.30-ig lehetséges.

Kapcsolat

szinhaz@mediumkult.hu

Tovább a pályázati kiíráshoz

Színházi befogadó pályázat