Love Jam – A Disney és az Animal Cannibals dalszövegíró pályázata

A pályázat célja

A Disney Csatorna és az Animal Cannibals tehetséges mini rappereket keres! Love Jam néven meghirdetett versenyére várják a pályázatokat.

A pályázók köre

 

A pályázat részletei

Ha van tehetséged a dalszövegíráshoz és még rappelni is szoktál olykor-olykor, akkor ez a verseny Neked szól! Írd meg 3-5 perces romantikus, minél humorosabb, kreatív dalodat, használd fel az általunk megadott három szót, küldd el nekünk, és ha jól sikerült a szerzeményed itt a lehetőség, hogy ország-világ előtt megmutasd a tehetségedet!

Felhasználandó szavak: tévé, Facebook, boszorkány

A költeményeket hangfelvétel vagy videofelvétel fomájában várjuk 2012. augusztus 10-től 2012. augusztus 23. 24:00-ig a letitshine@merlin.hu e-mail címre.

A 10 legtehetségesebb ifjút 3 napon belül értesítjük, akik a döntőn az Animal Cannibals csapata és a közönség előtt is megcsillogtathatják a tehetségüket!

“Rapszöveget írni, előadni menő dolog. Ha az ember ezt kamaszként teszi, és ezzel még csajozni is tud, akkor ez már több mint menő. Anno 14 évesen minket is ez motivált az első dalok megírásánál a világhírnév mellett. Legalább az egyik összejött!” – mesélte nevetve Qka, az Animal Cannibals frontembere.

A verseny fődíja:
1. helyezett Netbook
2. helyezett iPod
3. helyezett Ice-Watch karóra

Döntő:
Helyszín: Toldi mozi (1054. Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)
Időpont: 2012. augusztus 30. (csütörtök), 15.00

A díjátadást követően 16.00-tól egy popcorn és üdítő kíséretében meghívunk Téged és barátaidat a LetItShine (Hadd soul-jon) premier előtti vetítésére!

Részletes játékszabály: www.merlin.hu/index.php/2012/08/letitshinelovejam/

A Hadd soul-jon zenés Disney produkcióról:

A Hadd soul-jon (Let It Shine) film szeptember 8-án lesz 10.30-kor lesz először látható a Disney Csatornán. Amerikában 5,7 millió embert csábított a képernyő elé a premierje, és ezzel 2012 legnézettebb Disney Csatornás filmje lett.

A 16 éves Cyrus DeBarge tehetséges zenész, és különösen jó érzéke van a rímfaragáshoz, de nincs elég önbizalma ahhoz, hogy színpadra álljon és bevallja érzéseit Roxanának, akibe már régóta szerelmes.

Amikor megnyeri a dalszerzői versenyt, pánikba esik, és inkább hagyja, hogy jóképű, ám önelégült barátja, Kris arassa le a babérokat. Cyrus végül megunja, hogy mindig ő van a háttérben, és végre felveszi a kesztyűt.

A pályázat benyújtásának határideje

2012. augusztus 23.

Kapcsolat

Vándor Brigitta, junior account manager
0620 404 0242
bvandor@merlin.hu

Tovább a pályázati kiíráshoz

Love Jam – A Disney és az Animal Cannibals dalszövegíró pályázata

További népszerű pályázatok és pályázati hírek