Társadalmi felelősségvállalási (CSR) díjak és pályázatok

4.67/5 (3 értékelés)

3 Jó Cselekedet – Pályázat magánszemélyek részére

A pályázat célja, hogy mindenki 1 évben 3 jó cselekedetet hajtson végre a versenyprogram keretein belül. Jó cselekedetnek tekintenek minden olyan, a csapat által véghezvitt tett, amellyel a pályázó saját megítélése szerint a társadalom tagjain, az egész társadalmon vagy környezetünkön segítettek. Határidő: 2015. december 15.

3 Jó Cselekedet – Pályázat kiemelkedő társadalmi felelősségvállalási tevékenységek díjazására

A pályázat célja, hogy minden cég, vagy intézmény 1 évben 3 jó cselekedetet hajtson végre a versenyprogram keretein belül. Jó cselekedetnek tekintenek minden olyan, a vállalat dolgozóiból álló csapat által véghezvitt tettet, amellyel a pályázó saját megítélése szerint a társadalom tagjain, az egész társadalmon vagy környezetünkön segítettek. A legkiemelkedőbb jócselekedetek végrehajtóit több kategóriában díjazzák. Határidő: 2015. december 15.

Pályázat a Családbarát Vállalat Díj 2015. elnyerésére

A pályázat célja a családbarát szemléletű vállalati működés támogatása és díjazása. A nyertesek a következő évben használhatják a Családbarát Vállalat elismerés logóját. Regisztrációs határidő: 2015. szeptember 5.

Pályázat Fenntartható Vállalkozási Díj elnyerésére

A pályázat keretében vállalkozások pályázhatnak a legrangosabb nemzetközi fenntarthatósági díj elnyerésére. A nyertes pályázók 10.000 euró jutalomban részesülnek, valamint további segítséget kapnak a projektjük megvalósításához (30-50 millió euró pénzügyi támogatás és szakmai segítségnyújtás). Határidő: 2015. augusztus 31.

MAF Társadalmi Befektetések Díj 2015 – Pályázat hazai vállalatok részére

A megújult díj átadásának célja, hogy a vállalatok példaértékű társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, elismerésével és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljunk az üzleti szektor társadalmi szerepvállalásának erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.