Energetikai pályázatok

Szünetel a kazáncsere pályázatok benyújtása az észak-alföldi régióban

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlése szerint az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében az észak-alföldi régióban a pályázatra rendelkezésre álló forrás kimerült. A pályázatot az NFM 2014. november 21. napjával határozatlan időre felfüggesztette. A régióban megvalósítandó beruházásokra pályázatokat 2014. november 22-én, 08.00-ig lehet benyújtani. Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály (www.kormany.hu)

Szünetel a kazáncsere pályázatok benyújtása a közép-magyarországi régióban

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlése szerint az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében a közép-magyarországi régióban a pályázatra rendelkezésre álló forrás kimerült. A pályázatot az NFM 2014. november 19. napjával határozatlan időre felfüggesztette. A régióban megvalósítandó beruházásokra pályázatokat 2014. november 20-án, 08.00-ig lehet benyújtani. Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály (www.kormany.hu)

November 14-től újra lehet pályázni az Otthon Melege Program támogatásaira

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint Kiemelt Közszolgáltatásokért Felelős Államtitkársága közleményt adott ki az Otthon Melege Program pályázatainak benyújtásáról. Eszerint elhárultak a program keretében kiírt lakossági energiahatékonysági pályázatok informatikai rendszereinek problémái. Módosult határidőkkel, 2014. november 14-től kezdődhet újra a pályázatok beadása. A pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca a beadási határidőket az alábbiak szerint határozza…

E.ON Energiaközösségek 2015 – Felhívás “Energiavadászok” és “Klímakoordinátorok” jelentkezésére

A GreenDependent Intézet gyermek “Energiavadászok” és felnőtt “Klíma-koordinátorok” jelentkezését várja “E.ON EnergiaKözösségek” 2015. évi projektjének megvalósításához. Az E.ON EnergiaKözösségek program célja A verseny két legfontosabb célja, hogy a résztvevő közösségek megtanulják, hogyan érhetnek el jelentős energiamegtakarítást otthonukban, beruházás nélkül, és jól együttműködő kis közösségek alakuljanak, hiszen együtt spórolni is könnyebb! Pályázók köre Magánszemélyek. Részletek A verseny 2015. január 1….

Pályázat stratégiai jelentőségű kutatás-fejlesztési tevékenységek támogatása céljából

Csak előfizetők számára elérhető tartalom Hírlevél előfizetési lehetőségek Iratkozzon fel egyik pályázati hírlevelünkre és Ön egy éven át heti 2-3 alkalommal kap értesítést az Önt érdeklő pályázati lehetőségekről, hírekről. Non-profit Pályázatok és hírek Civil szervezeteknek Intézményeknek Önkormányzatoknak 6 000 Ft+ÁFA/év Vállalkozói Pályázatok és hírek Vállalkozóknak Kis- és középvállalkozásoknak Nagyvállalatoknak 12 000 Ft+ÁFA/év Prémium Non-profit és…