Építészeti pályázatok

4.67/5 (6 értékelés)

A pályázati lehetőségek egy részének megtekintéséhez előfizetői jogosultság szükséges

Amennyiben Ön is szeretne hozzáférni az aktuális pályázati lehetőségek részleteihez, és nem szeretne lemaradni a hamarosan megjelenő pályázatokról, kérjük, fizessen elő egyik hírlevelünkre!

Magyar Építész Kamara Diplomadíjak 2015 – Pályázat építészek, belsőépítészek, valamint táj- és kertépítészek számára

A pályázat keretében az előző, vagy a mostani félévben diplomázott okleveles építészmérnökök és építésztervező művészek, terület- és településrendező építészek, belsőépítészek, valamint táj- és kertépítészek nyerhetnek díjat a színvonalas diplomamunkájuk elismerésére. Díjazás: iPad Air illetve 4 db ARCAD Építészeti Tervezőrendszer-program, pénzjutalmak, építész könyvek.

További részletek

Pályázat városkommunikációs mesterkurzus megvalósítására a Fenntartható Energia Héthez kapcsolódóan

A pályázat célja: a Fenntartható Energia Hét keretein belül egy olyan gyakorlatorientált kurzus megvalósítása a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a BME Szociológiai és Kommunikáció Tanszéke és a XVIII. kerületi Önkormányzat szervezésében, amely lehetővé teszi a városkommunikáció népszerűsítését az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében.

További részletek

Építészeti Értékvédelmi Támogatás 2015 – Pályázat budapesti épületek felújításának támogatására

A támogatás célja olyan munkák elvégzésének a segítése, amelyek az épületnek olyan részeit, tartozékait, díszítéseit, általában olyan értékeit újítják fel, állítják vissza, amelyek a fővárosi védettség alá helyezést indokolttá tették. A fővárosi helyi védelem alatt álló épületek tulajdonosai, használói pályázhatnak, mint építtetők.

További részletek

Műemléki Keret 2015 – Pályázat budapesti építészeti értékek felújításának, rekonstrukciójának, restaurálásának támogatására

Budapest Főváros Önkormányzata pályázatot hirdet „Műemléki Keret 2015” címmel, melynek keretében a a főváros városképét meghatározó építészeti értékek rekonstrukcióját, felújítását szeretnék támogatni. A pályázat keretében összesen 300 millió Ft vissza nem térítendő támogatás elnyerésére lehet pályázni.

További részletek