Fotópályázatok

4.74/5 (23 értékelés)

Pedagógussorsok a Nagy Háborúban – Kulturális és művészeti pályázat

A pályázat témái: a Nagy Háború ideje alatt élt, dolgozott, a háborúban szolgálatot teljesített, harcolt pedagógusok sorsának bemutatása; illetve a Nagy Háborúhoz kapcsolódó irodalmi értékű írások (versek, próza), visszaemlékezések, interjúk, illetve képzőművészeti alkotások (grafika, képeslap, festmény, rajzok, fotók stb.). Határidő: 2016. június 30.

KÉPzeld el a jövő élelmiszerét – Fotópályázat

A pályázóktól azt kérik, hogy fotóik segítségével mutassák be milyennek képzelnek el egy jobb világot és egy sokkal fenntarthatóbb kereskedelmi rendszert. A nemzetközi első díj egy hétvégi városlátogatás a Milánói Világkiállításra, két fő részére. A legjobb képekből egy vándorkiállítás készül, mely 2015. október közepétől Európa számos országában látható lesz. Határidő: 2015. július 31.

Rendben lenni – Képek szerzetesekről – Digitális fotópályázat

A pályázatra olyan digitális technikával készült fotókat várnak, amelyek egy szerzetest vagy a szerzetesrendek életét, hétköznapjait mutatják be színes vag fekete-fehér kivitelben. A legjobb fotók beküldői maximum 60.000 Ft pénzjutalomban részesülnek. Határidő: 2015. szeptember 1.