Fotópályázatok

4.73/5 (22 értékelés)

A munka világa VI. – Fotópályázat

A fotópályázat célja az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése.

Építészettel a szegénység ellen – Az év építészeti fotója 2015

A pályázat mindenkori célja a magyarországi épített értékek népszerűsítése, a magyar építészet magas színvonalú bemutatása. A pályázat keretében a legjobb építészeti fotókat elkészítő személyek pályázhatnak kiállításon való megjelenési lehetőség illetve 100.000 Ft elnyerésére.

Magyar álom – ARC plakátpályázat 2015.

Mutasd meg óriásplakáton, számodra mit jelent az, hogy “magyar álom”! Hass, alkoss, pályázz, készítsd el álmaid plakátját! Pályaművedet óriásplakát formátumban készítsd el! A zsűri az 1., 2., 3., a Borz díj, valamint a különdíjak nyertesét a főtémára, valamint szabadon választott témára beérkezett plakátok közül választja ki.

Sony World Photography Awards 2016 – Pályázat a világ legnagyobb fotóversenyén való részvételre

A pályázat keretében profi és amatőr fotósok pályázhatnak a világ legnagyobb nemzetközi fotóversenyén való részvételre és értékes nyereményekre. A fődíj 30.000 USD. Az évente megrendezésre kerülő díjkiosztó gálára Londonban kerül sor, ahol a döntőbe került munkákból kiállítást rendeznek és az elismert fotósokon kívül több nemzetközi ipari vezető is képviselteti magát.