Gazdasági pályázatok

4.83/5 (6 értékelés)

Pályázat városkommunikációs mesterkurzus megvalósítására a Fenntartható Energia Héthez kapcsolódóan

A pályázat célja: a Fenntartható Energia Hét keretein belül egy olyan gyakorlatorientált kurzus megvalósítása a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, a BME Szociológiai és Kommunikáció Tanszéke és a XVIII. kerületi Önkormányzat szervezésében, amely lehetővé teszi a városkommunikáció népszerűsítését az urbanisztikai folyamatok iránt érdeklődő fiatalok körében.

Kihirdették az óriási érdeklődést övező GINOP októberben közzétett pályázatainak első nyerteseit

Megszülettek az első jogerős döntések a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) tavaly októberében meghirdetett, alábbi két pályázati felhívásának keretében. Eddig összesen 107 pályázó nyert támogatást 4 milliárd forint értékben, azonban a pályázatokat olyan mértékű érdeklődés övezte, hogy az eredetileg tervezett 8,5 milliárd forintos keretösszeget 17,5 milliárd forintra növelték.

Országos Bérügyviteli Bajnokság 2015

A NEXON – a BGF, az MKIK és a NAV mentorálása mellett – pályázatot ír ki a bérügyvitel világában, a bérszámfejtésben dolgozók körében Országos Bérügyviteli Bajnokság címmel.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2015. évi pályázatok teljes listája

Megjelent a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) 2015. évi pályázatok teljes listáját tartalmazó Kormányhatározat. Kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása (GINOP 1. prioritás) Vállalkozói inkubátorházak fejlesztése – GINOP-1.1.1 Vállalkozói mentorálás a mikro- és kisvállalkozások részére – GINOP-1.1.2 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése – GINOP-1.2.1 Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása a szabad vállalkozási zónákban – GINOP-1.2.2…