Gazdasági pályázatok

4.75/5 (8 értékelés)

Pályázat kereskedelmi egységek díjazására

Pályázhatnak hipermarketek, szupermarketek, diszkont szakboltok, nemzeti dohányboltok, pop-up store-ok, shop-in-shop-ok, franchise boltok, kisboltok. Nevezhetnek bolttulajdonosok vagy bérlők, akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan. Határidő: 2015. július 31.

Pályázat uniós vállalkozásfejlesztési platform létrehozása céljából

Az uniós vállalkozásfejlesztési platform lehetővé teszi európai és harmadik országbeli kreatív szakemberek közötti kapcsolatok kiépítését, továbbá segíti a fiatal szakembereket abban, hogy szakmai fejlődésük felgyorsuljon. A pályázat keretében 800.000 euró vissza nem térítendő támogatás nyerhető. Határidő: 2015. szeptember 15.

Projektötlet-pályázat vidékfejlesztési rendezvények szervezésére

A pályázat célja a vidék gazdasági, társadalmi és kulturális felemelkedését elősegítő országos, térségi és helyi szintű szakmai konferenciák szervezésére vonatkozó vidékfejlesztési projektötletek kiválasztása és finanszírozása. A pályázat keretösszege: 150.000.000 Ft.

Pályázat kulturális és társadalmi innovációs programban részvételre

A pályázatot olyan kulturális szervezetek menedzsereinek hirdetik, akik azon dolgoznak, hogy európában kulturális és társadalmi innovációk segítségével érjenek el pozitív társadalmi-gazdasági változásokat. A szakmai előnyökön és a kapcsolatépítési lehetőségeken kívül 8.000 eurót ajánlanak fel a projekt teszteléséhez.

Pályázat Fenntartható Vállalkozási Díj elnyerésére

A pályázat keretében vállalkozások pályázhatnak a legrangosabb nemzetközi fenntarthatósági díj elnyerésére. A nyertes pályázók 10.000 euró jutalomban részesülnek, valamint további segítséget kapnak a projektjük megvalósításához (30-50 millió euró pénzügyi támogatás és szakmai segítségnyújtás). Határidő: 2015. augusztus 31.