Gazdasági pályázatok

4.75/5 (8 értékelés)

Feldolgozóipari nagyvállalatok beruházásainak támogatása

A Nemzetgazdasági Minisztérium hárommilliárd forintot biztosít hazai, a feldolgozóipar területén működő nagyvállalatok részére újraiparosítási célt szolgáló beruházásainak támogatására. A támogatás igénylése kérelem benyújtása útján történik.

Pályázat kereskedelmi egységek díjazására

Pályázhatnak hipermarketek, szupermarketek, diszkont szakboltok, nemzeti dohányboltok, pop-up store-ok, shop-in-shop-ok, franchise boltok, kisboltok. Nevezhetnek bolttulajdonosok vagy bérlők, akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan. Határidő: 2015. július 31.

Pályázat uniós vállalkozásfejlesztési platform létrehozása céljából

Az uniós vállalkozásfejlesztési platform lehetővé teszi európai és harmadik országbeli kreatív szakemberek közötti kapcsolatok kiépítését, továbbá segíti a fiatal szakembereket abban, hogy szakmai fejlődésük felgyorsuljon. A pályázat keretében 800.000 euró vissza nem térítendő támogatás nyerhető. Határidő: 2015. szeptember 15.

Projektötlet-pályázat vidékfejlesztési rendezvények szervezésére

A pályázat célja a vidék gazdasági, társadalmi és kulturális felemelkedését elősegítő országos, térségi és helyi szintű szakmai konferenciák szervezésére vonatkozó vidékfejlesztési projektötletek kiválasztása és finanszírozása. A pályázat keretösszege: 150.000.000 Ft.