Innovációs pályázatok

4.25/5 (4 értékelés)

Pályázat fenntartható vízgazdálkodási gyakorlatok támogatására

A pályázat keretében a fenntartható vízgazdálkodási gyakorlatok fejlesztésének, tesztelésének és az ezzel kapcsolatos társadalmi és környezetvédelmi problémák innovatív megoldási lehetőségeinek projektterveivel pályázhatnak pénzbeli támogatás és szakmai segítségnyújtás elnyerésére.

Kihirdették az óriási érdeklődést övező GINOP októberben közzétett pályázatainak első nyerteseit

Megszülettek az első jogerős döntések a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) tavaly októberében meghirdetett, alábbi két pályázati felhívásának keretében. Eddig összesen 107 pályázó nyert támogatást 4 milliárd forint értékben, azonban a pályázatokat olyan mértékű érdeklődés övezte, hogy az eredetileg tervezett 8,5 milliárd forintos keretösszeget 17,5 milliárd forintra növelték.

Pályázat interkulturális projektek támogatására

A pályázat célja a kultúrák közötti párbeszédet segítő innovatív projektek támogatása. A pályázatra olyan non-profit szervezetek (beleértve a NGO-kat, alapítványokat, oktatási intézményeket, vallási szervezeteket) és vállalkozások jelentkezését várják, akik a pályázati célkitűzésekkel azonosulni tudnak és aktív részesei a kultúrák közötti közösségi életnek. Ezen kívül a civil szervezetek képviseletében magánszemélyek pályázatait is várják.