Konferencia pályázatok

4.75/5 (4 értékelés)

Június 4-i Diákutaztatási Program 2015

A Rákóczi Szövetség pályázatot hirdetett Június 4-i Diákutaztatási Programjában való részvételre középiskoláknak. Pályázhat minden Kárpát-medencei középiskola magyar diákcsoportja.

XI. Országos Ifjúsági Népi Kézműves Pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Hagyományok Háza, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége, Kézműves Alapítvány, a Debreceni Művelődési Központ valamint a kézműves kategóriákat gondozó intézmények közzé teszik a XI. Országos Ifjúsági Népi Kézműves Pályázatot 11-25 éves fiatalok részére.

A Nemzeti Tehetség Program pályázati eredményei, a nyertesek listái

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2014. decemberében közzétette a Nemzeti Tehetség Program pályázati felhívásait. A nyílt pályázati felhívások nyerteseinek listái az alábbi linkekről tölthetők le.

Pályázat a “FET-Open – radikálisan új, jövőbeni és feltörekvő technológiák ötletei” koordinációs és támogatói témáinak támogatására

Az Európai Bizottság közzétette a “FET Open – radikálisan új, jövőbeni és feltörekvő technológiák ötletei” CSA (Coordination and Support Actions – Koordinációs és Támogatói tevékenységek) projektjeinek témáihoz kapcsolódó pályázati felhívásokat a Horizont 2020 program “Kiváló tudomány” alappillérének keretében. Határidő: 2015. szeptember 29.