Színházi pályázatok, színművészeti pályázatok

Szekértolók – Pályázat kampányok, közösségi megmozdulások támogatására

A Független Színház, a Badur Alapítvány támogatásával, valamint a Nők a Jövőért Egyesület programvezetésével nyílt akciópályázatot tett közzé iskolai, valamint más önszerveződő csoportoknak kampányok, közösségi megmozdulások támogatására. A pályázat célja A pályázat keretében lehetőséget szeretnének biztosítani arra, hogy iskolai, valamint más önszerveződő csoportok, akciók megvalósításával is kifejthessék véleményüket, üzeneteket fogalmazhassanak meg napjaink társadalmát érintő témákban, mint pl….

Légy színi krónikás! – Színház-publicisztikai pályázat

A Magyar Teátrum színházi havilap és a Magyar Teátrumi Társaság  színház-publicisztikai pályázatot hirdet egyetemi vagy főiskolás hallgatóknak és frissdiplomásoknak. A pályázók köre Felsőfokú intézményekben tanuló, illetve nemrégiben diplomát szerzett fiatalok jelentkezését várják. A pályázat részletei A pályázat 3 fordulóból áll: Villámkritika (színházi, bábszínházi, fizikai színházi). Terjedelem: legfeljebb 1500 betű (szóközök nélkül) Alkalmi interjú/riport az előadó-művészeti terület…

Pályázat színházak rendszeres színházi nevelési tevékenységének támogatása céljából

A tartalom csak előfizetőink számára hozzáférhető Előfizetőink hozzáférést kapnak az aktuális pályázati felhívásokhoz és az elsők között értesülnek a legfrissebb pályázati kiírásokról Nincs még előfizetői fiókja? Tekintse meg az előfizetési lehetőségeket! Belépés előfizetőknek Felhasználónév vagy email cím Jelszó Jegyezze meg!     Elfelejtette a jelszót? Kérjen újat!