Turisztikai pályázatok

4.75/5 (8 értékelés)

Pályázat nemzetközi turisztikai díj elnyerésére

A Turisztikai Világszervezet által alapított rangos nemzetközi turisztikai díjakkal 2003 óta ismerik el a turisztikai szektor legkiválóbb szakembereit, vezetőit, leginnovatívabb megoldásait. Határidő: 2015. október 30.

Pályázat kulturális, gasztronómiai rendezvények támogatására

A pályázat keretében jogi személyek és egyéni vállalkozók kulturális, gasztronómiai rendezvények lebonyolításához nyújtható vissza nem térítendő támogatás elnyerésére pályázhatnak maximum 15 millió forint összegben. Határidő: 2015. július 17.

Sport Nagyköveti Program – Pályázat turisztikai és sportszakmai jelentőségű sport világesemények elnyerésére

A Program keretében az országos sportági szakszövetségek és szövetségek, valamint sportszervezetek kérhetik az MT Zrt. szakmai és anyagi támogatását, maximum bruttó 3 millió forint összegben, az adott nemzetközi sportesemény Magyarországon történő megrendezési jogának elnyeréséhez (pályázatához). Határidő: folyamatos, az utazást megelőzően minimum 2 hónappal.

Vágj bele életed vállalkozásába! – Pályázat a Duna-korzóra nyíló helyiség és 40 ezer dollár értékű támogatás elnyerésére vendéglátóipari vállalkozás indításához

A legjobb vendéglátóhelyre szóló koncepcióval nevező vállalkozó, élete lehetőségével élve, anyagi befektetés nélkül, a szálloda 40 000 dollár értékű pénzügyi támogatásával és sok évtizedes vendéglátóipari tapasztalatának felhasználásával, a Duna-korzón nyithatja meg álmai éttermét, bárját vagy egyéb típusú vendéglátóhelyét.