Ifjúsági pályázatok, gyermekpályázatok

Göllesz Viktor ösztöndíj 2015 – Pályázat tehetséges értelmi fogyatékos fiatalok támogatására

Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ) pályázatot írt ki a Göllesz Viktor Ösztöndíj elnyerésére tehetséges, értelmi fogyatékossággal élő fiataloknak. A Göllesz Viktor ösztöndíj célja A magyarországi értelmi fogyatékos fiatalok kiemelkedő képességeinek elismerése és továbbfejlesztése, közösségi tevékenységük és beilleszkedésük támogatása és erősítése. A pályázók köre Magánszemélyek. Az ösztöndíjra azon 14-35 év közötti értelmi fogyatékos fiatalok pályázhatnak, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak…

Országos Fiatal Vállalkozói Díj 2014 – Pályázat a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek díjazására

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azokat a vállalkozókat, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A pályázat kiírója Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) A pályázók köre A díjra 18 és 40 év közötti, saját vállalkozással bíró természetes személyek jelentkezhetnek, illetve jelölhetők….

Kisfilm-pályázat a biztonságos internethasználatról

Az Életrevaló Egyesület pályázatot hirdetett a biztonságos internethasználatról szóló rövidfilmek beküldésére. A pályázók köre Magánszemélyek 10-18 éves korig A pályázat részletei A kisfilmek maximális hossza: 5 perc. Témák: Adatvédelem Internetfüggőség problémája Zaklatás az interneten Idegenek az interneten Csalások,veszélyek Mit tehetünk,hogyan védekezzünk… Főnyeremény: laptop További tárgynyeremények: kamerák, tablet, fényképezőgépek. Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb adatait publikálja….

Dr. Pauka Imre Tanulmányi Díj 2014 – Pályázat egyetemi, főiskolai hallgatóknak

A Golder Associates (Magyarország) Zrt. 2014-ben is kiírta a Dr. Pauka Imre Tanulmányi Díj pályázatát. A pályázat tárgya Az egyetemek és főiskolák (a környezet- és/vagy földtudományok területén kiemelkedő eredményt elért) hallgatóinak támogatása egyszeri ösztöndíj folyósításával. A pályázók köre Magánszemélyek. A Pauka Imre Tanulmányi Díjra azok az egyetemi és főiskolai, nappali, alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók pályázhatnak,…

Fenntartható városi kert – Rajzpályázat

A Szamóca Kiskertész Tanoda rajzpályázatot hirdetett fenntartható városi kert témakörben gyermekek részére. A pályázók köre Magánszemélyek: 3-7 és 8-14 éves gyerekek. A pályázat részletei Rajzoljátok le hogyan képzelitek el a fenntartható városi kertet. A beérkezett pályaműveket szavazásra bocsátjuk Facebook-oldalunkon. Ezekre 2014. november 19-től december 5-ig lehet szavazni, és a díj odaítélése ezen szavazatok alapján történik….